Joules Analyse & Advies

Joules Analyse & Advies

Wil je weten of je gezond eet en of je genoeg calorieën tot je neemt om op gewicht en fit te blijven? Kortom: ben je goed bezig of wil je weten of er nog verbeterpunten zijn? Dan is de JOULES-voedingsanalyse iets voor jou! Na het maken van de intake-afspraak zal ik je vragen om twee weken een voedingsdagboek bij te houden. Dit kan schriftelijk of digitaal.

Van jouw ingevulde dagboek maak ik een uitgebreide analyse met daarin ook mijn bevindingen en eventuele verbeterpunten en advies.

We zullen deze analyse samen bespreken in een vervolgafspraak.

Mocht je na deze analyse mijn begeleiding willen, dan kan dat natuurlijk!

Wil je weten of je gezond eet en of je genoeg calorieën tot je neemt om op gewicht en fit te blijven? Kortom: ben je goed bezig of wil je weten of er nog verbeterpunten zijn? Dan is de JOULES-voedingsanalyse iets voor jou! Na het maken van de intake-afspraak zal ik je vragen om twee weken een voedingsdagboek bij te houden. Dit kan schriftelijk of digitaal.

Van jouw ingevulde dagboek maak ik een uitgebreide analyse met daarin ook mijn bevindingen en eventuele verbeterpunten en advies.

We zullen deze analyse samen bespreken in een vervolgafspraak.

Mocht je na deze analyse mijn begeleiding willen, dan kan dat natuurlijk!