Wie ben ik?

Ik ben Zita Sluimer, ik ben 43 jaar en gediplomeerd gewichtsconsulente sinds juni 2016.

Ik heb al jaren interesse in alles wat met gezonde voeding en lekker eten te maken heeft en heb mede daardoor ook heel wat ervaring opgedaan met diëten, afvallen en weer aankomen.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat diëten niet helpen op de lange termijn, je moet je leefstijl aanpassen!

In september 2015 was voor mij de maat vol en wilde ik voor altijd afrekenen met mijn ‘maatje meer’. Ik ben naar een gewichtsconsulente gegaan en werd aangestoken door haar enthousiasme, haar positieve kijk op mijn kilo’s en haar optimisme!

Ik ben gaan sporten en heb haar voedingsadviezen opgevolgd.

  • Wat heb ik nodig aan voedingsstoffen?
  • Waar kan ik veel van eten en wat kan ik beter laten staan?
  • Welk eetpatroon past het beste bij mijn persoonlijke behoeftes en gezinssituatie?

Al snel begon ik resultaat te zien en ik begon me steeds fitter en gezonder te voelen!

Door mijn positieve ervaring met mijn gewichtsconsulente heb ik de beslissing genomen om zelf de opleiding tot gewichtsconsulente te gaan volgen!!
De opleiding bij het Hamel College in Gorinchem ging nog dezelfde week van start en ik was van harte welkom!

Eindelijk heb ik geleerd dat lekker in je vel zitten het allerbelangrijkste is en dat gezonde voeding en gezonde leefstijl daar een grote bijdrage aan leveren. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht, maar dat komt helemaal goed! Ik dieet namelijk niet, ik eet gezond!

In mijn praktijk staat gezondheid dan ook voorop!

 

Ik ben Zita Sluimer, ik ben 43 jaar en gediplomeerd gewichtsconsulente sinds juni 2016.

Ik heb al jaren interesse in alles wat met gezonde voeding en lekker eten te maken heeft en heb mede daardoor ook heel wat ervaring opgedaan met diëten, afvallen en weer aankomen.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat diëten niet helpen op de lange termijn, je moet je leefstijl aanpassen!

In september 2015 was voor mij de maat vol en wilde ik voor altijd afrekenen met mijn ‘maatje meer’. Ik ben naar een gewichtsconsulente gegaan en werd aangestoken door haar enthousiasme, haar positieve kijk op mijn kilo’s en haar optimisme!

Ik ben gaan sporten en heb haar voedingsadviezen opgevolgd.

Wat heb ik nodig aan voedingsstoffen?
Waar kan ik veel van eten en wat kan ik beter laten staan?
Welk eetpatroon past het beste bij mijn persoonlijke behoeftes en gezinssituatie?

Al snel begon ik resultaat te zien en ik begon me steeds fitter en gezonder te voelen!

Door mijn positieve ervaring met mijn gewichtsconsulente heb ik de beslissing genomen om zelf de opleiding tot gewichtsconsulente te gaan volgen!!
De opleiding bij het Hamel College in Gorinchem ging nog dezelfde week van start en ik was van harte welkom!

Eindelijk heb ik geleerd dat lekker in je vel zitten het allerbelangrijkste is en dat gezonde voeding en gezonde leefstijl daar een grote bijdrage aan leveren. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht, maar dat komt helemaal goed!
Ik dieet namelijk niet, ik eet gezond!

In mijn praktijk staat gezondheid dan ook voorop!